Kohtumine doulaga

Rasedusaegne ettevalmistus aitab emadel ja peredel omandada praktilisi oskusi ja kasulikke teadmisi sünnituseelse ja -järgse perioodi kohta.
Valmisolek vähendab hirmu, muudab enesekindlamaks ja aitab kaasa positiivsema kogemuse saamisele.

Rasedusaegne kohtumine

40€/1,5h

Kohtumise eesmärk on pakkuda rasedale täpselt sellist toetust nagu tal parasjagu vaja on.
Selleks võib olla igapäevaste toimetuste ja murede jagamine, soov saada nii praktilisi oskusi kui ka teadmisi, mis tulevad kasuks beebiootuse -, sünnituse – ja sünnitusjärgsel ajal.
Kohtumised toimuvad Tartus, avalikus ruumis (nt kohvik) või kliendi oma kodus, kus ümbritsev on tuttav ja turvaline.
Kohtumisele on oodatud ka partner või teised pereliikmed.

Mida kohtumistel teha saab ja mis teemadel toimub ettevalmistus sünnituseks ja sünnitusjärgseks perioodiks?

– Rasedus
nt rasedusaegsed vaevused, nendega toimetulek ja leevendamise võimalused, soovitused ringid/grupid/trennid rasedatele, kasulikud/vajalikud tooted raseduseks jne.

– Sünnitus
nt sünnituse anatoomia, valutustamise meetodid, sh alternatiivsed valu leevendamise võimalused, partneri võimalused toetamiseks, sünnitusasendid, Spinning Babies, sünnitusplaan, hirmude ja uskumuste arutlemine ja vabastamine, haiglakoti sisu jne.

– Sünnitusjärgne periood
nt taastumine, beebi eest hoolitsemine (mähkmed, riietumine, vannitamine, keha hooldus, toitmine, nutt, uni), ettevalmistus imetamiseks ja esmavajalikud teadmised beebi toitmise kohta, sünnitusjärgne plaan ehk kuidas valmistuda, kas/mida/kui palju asju on vajalik beebi tulekuks jne.

  • Olenevalt elukohast võib teenuse hinnale lisanduda ka transporditasu.

Tagasiside

“Olid meile oma kohaloleku ja abiga nii raseduse ajal kui hiljem suureks toeks. Esmarasendana oli heaks abiks imetamisnõustaise koduvisiit ning hiljem ka sünnitusjärgne visiit, kus olid terve päeva mulle abiks, kui mees tööle läks ning esimest korda beebiga nö üksinda hakkama pidin saama. Andis palju kindlust ja julgust juurde. 100% soovitan ka öödoula teenust, kui tunned, et oleks vaja väikest restarti. Armas ja hooliv inimene, kes doulana annab kõik, et sind aidata 🙂

– Sille

Broneeri tasuta tutvumiskõne või
aeg kohtumiseks

Scroll to Top